LYCKA.

Jag fick mitt brev idag, brevet med uppkörnings&teoriprovet tiderna i, nu kan jag säga att jag är smått nervös. Och nu, nu jäklar ska här pluggas! Så jag ber om ursäkt i förväg till såkallade vänner, jag kan vara off nu i ett par veckor framöver - men det är inte på grund av er, jag lovar. Eller kanske lite, men körkortet är en bra ursäkt. Så det så, bitches.  

 
Wooopidooo! Plugg plugg ... huvudet snurrar snart på mig.

Efter regn kommer solsken,

.. konstigt nog så kom det inget solsken, därimot lite snö som håller på att regna bort just nu. Nu är jag påväg uppåt igen, det hände lite för mycket där under en kort tid så bloggen fick ta skada, min kropp fick ta skada och ja.. min omgivning fick också ta skada, men nu står jag upp, fast på skakande ben. Idag åt jag för första gången på 6 dagar så det är ett framsteg, frukost som ni ser på bilden och det var gott. Annars då? Jo jag kämpar på med körkortsteorin, det står stilla just nu men jag kämpar ändå, det verkar som allt jag kunde innan helgen är som bortblåst nu. Ska ta nya tag om någon timme o se ifall det går bättre, imorgon får jag en bok också vilket kommer underlätta en hel del för då kan man läsa sig till svaren istället för o tro att man ska kunna allt utantill utan att ha läst det en enda gång. Jag tror jag ställer för höga krav på mig själv. Men skam den som ger sig, jag ska minsann ha detta körkortet denhär gången.
 
Jag har sakta börjat med träningen igen, och jag kommer ta det sakta. Speciellt nu när jag fortfarande är sjuk, men jag är tillräckligt frisk för att tycka att det är tråkigt att bara ligga i sängen. Så först gjorde jag några benövningar, en magövning och sen satte jag på mig vinterkläderna och gick ut och drog in ved. Det hinner säkert bli en promenad innan dagen är slut också, bara för att jag inte orkar sitta inne längre.
 
Igår blev jag av med jobbet också. Jag vet inte om jag är glad eller ledsen över det, jag gillade ju aldrig jobbet men jag gillade att jag fick lön i slutet på varje månad, nu kommer jag vara urfattig ett tag framöver (tills jag fått körkort iallafall) så nu gäller det att hålla in på det mesta. Som tur är bor jag ju hemma, har världens bästa föräldrar & mormor/morfar som hjälper mig om jag skulle behöva pengar. Guld värda

jag tror på mig själv

jag bryr mig inte om vad ni tror, för jag tror på mig själv. Jag vet vad jag klarar av, och vad jag inte klarar av. Och när ni säger att det aldrig kommer att gå, lägger jag bara i en högre växel. Så vill ni inte se mig lyckas, kan ni blunda nu.

räddare i nöden

 
precis vad jag behövde nu. en ny underbar låt.

sanningen

 
http://picasion.com/
Fast detta var det sista intresset du fick från mig.

Godmorgon!

Igår klippte jag av mig minst 5 cm av håret, och här får ni en bättre bild av hur det blev. Och en kortare lugg. Bilderna togs inatt precis innan jag la mig så ser väldigt sliten ut, men det får man göra klockan 2 på natten. Idag är det onsdag, och körning står på schemat. Ska äta lite frukost, plugga lite och sen ta bussen ner till Sunne. Håll tummarna för mig nu att allt går bra, för isåfall får jag boka teori&uppkörningsprov.
 
Imorgon kommer världens finaste kille hem. Och något som jag inte berättat här i bloggen är att jag "bjudit ut honom på dejt" eller hur man nu ska se det. Han fick ett sms med texten "på torsdag ska du på dejt, har jag bestämt" .. Det är väl lika bra att vara rakt på sak, right?! Och han sa ju inte imot heller :-)
 
Nu måste jag få något gjort, ha en bra dag alla goa läsare!
Puss!

Besöksrekord

Vill bara säga att ni är bäst mina läsare, och välkommen hit alla nya! Idag slog vi besöksrekord igen, vilket känns skit kul för det ger mig mer insperation till att blogga. Även fast jag inte har så mycket att blogga om alla gånger, så ska ni veta att det värmer när ni läser min blogg ändå. Soo, nästa mål är väl att ni ska kommentera lite mer ;-). Så ska jag även försöka bättra mig ännu lite mer på bloggandet.
 
EN FET PUSS TILL ER IALLAFALL.
- utan er, inget bloggande.

ljug för mig älskling

 
 
 
 
 
 
 

Bara en dåre, skulle dra sig ur

Sitter och kollar olika lägenheter i Oslo, och helt ärligt drömmer mig bort till världens finaste stad. Sail - AWOLNATION är på högsta volym och hela rummet skakar till. Idag gillar jag livet, för idag mår jag bra. Ska bara vakna till lite mer sen ska jag upp på vindsgarderoben och börja städa undan, jag behöver verkligen inte all skit som ligger där, och alla kläder som finns där uppe ska ner till "rummet".
 
Tror även jag ska inviga det nya badkaret idag. Mysigt att bara lägga sig och inte tänka på något alls.

Kämpa, eller lev med det.

Jag är en person som klagar ofta. Klagar mycket över små saker. Bara för att de inte ses vara så små för stunden. Men vad jag har för rätt att klaga egentligen? Vad har vi, resterande av mänsligheten för rätt att klaga när vi inte gör något åt det vi klagar över? Vi är aldrig nöjda med något. Antingen är vi för korta, för långa, för smala, för tjocka, för bruna, för bleka, för annorlunda, för lika alla andra.. Ja ni förstår vart jag vill komma?
 
Men varför klagar vi om vi inte gör något åt saken? Väntar vi på att någon ska komma och göra det åt oss? För det kommer ju aldrig att hända. Vill man något, måste man ta tag i det själv. Ingenting blir serverat på ett silverfat, och man måste lära sig att kämpa för det man vill. Ska jag säga, som inte ens gör det själv. Så många gånger jag kollat mig i spegeln, och önskar att vissa kärlekskilon skulle försvinna, och så många gånger jag jämfört mig med gamla bilder. Bilder från när jag var sjuk. Och jag känner mig ärligt dum i huvudet som vill tillbaka till detdär. För var jag lyckligare för att jag var underviktig? Nej det var jag inte. Det var alltid samma kamp om att gå ner något kilo till. Jag är inte 100 % nöjd med min kropp, men jag har fasiken ingen rätt att klaga heller. För jag gör inget åt saken. Jag äter dendär godispåsen som om det inte vore något, jag sitter hellre och ser på film istället för att ta mig en promenad.
 
Sen klagar jag på mitt jobb väldigt ofta. Till vilken nytta? Inte blir mitt jobb roligare att gå till bara för att jag sitter på min röv och klagar. Allt handlar om vilken inställning man har, tror jag. Jag klagar även på att Adam aldrig visar något intresse, men gör jag det? Ja till en viss del. Men varför sitter jag och klagar på att han aldrig frågar mig om vi ska hitta på något, när inte jag frågar honom? Jag är trött på att höra mig själv klaga, men det är inte lätt att sluta. Därför ska jag gå tillbaka till den här texten, och ändra mina tankar.
 
Vill jag ha något, kämpa för det.
Att klaga hjälper inte till att få det, extra kilon försvinner inte, känslor kommer inte, jobb blir inte bättre, hår blir inte längre, kondition blir inte bättre, kontot får inte mer pengar.
Från och med idag ska jag försöka sluta klaga, och välja på att kämpa eller leva med det.
 

inte en dag

 
Kom hem från Sunne och mamma har tagit möbler ur mitt "rum". Det var gränsen, nu jäklar ska det blir förändring. Ska kasta allt jag äger och har, som jag inte behöver ha med mig när jag flyttar. Så slipper hon mig sen. Eftersom mina saker ändå inte var något av värde, enligt henne.
 
Jag blir så trött på att aldrig få vara glad en hel dag.

Oslo i mina tankar

H e r e   i s   a   t h i n g   I   d o n ' t   u n d e r s t a n  d ,
i f  a   b o y   h a v e   3   g i r l s ,   t h e n   h e ' s   t h e   m a n
a n d   i f   a   g i r l   d o e s   t h e   s a m e ,   s h e   i s   a   w h o r e .  
 
 
D u   k a l l e r   m e g   h e l d i g
D u   k a l l e r   m e g   p r e k t i g
D u   k a l l e r   m e g   b a b y
D u   k a l l e r   m e g   m e k t i g ,
J e g   k a l l e r   d e g   s n ø h v i t
J e g   k a l l e r   d e g   s o l a
L e p p e n e   f o r   r ø d v i n   e p l e   f o r   h e r o i n   o g   c o l a
 
Sitter och väntar på Isa just nu, och att Therese från Oslo ska höra av sig. Ska få en tid för arbetsintervju, sen drar jag till Oslo. Förhoppningsvis stannar jag där ett par år framöver, eftersom jag ändå inte har något att stanna för här i lilla Sunne. Jag har ingen pojkvän, förutom en kk men det kan jag hitta mig någon annanstans också. Familjen kommer att finnas kvar, och jag behövder se mig om i livet.
 
Sen att jag kommer få en minimi lön på 10.000 nok är inte heller helt fel. Om man jämför med vad jag har nu så kan jag ta allt över 5000. Jag och Isa funderar på att bara spara i ett par månader, och sen dra.. Åka till en flygplats och ta första bästa flyget. Bara för att komma härifrån, göra något annorlunda. Men kommer jag till Oslo är jag nöjd, jag älskar Oslo. En fin stad är det.
 

Ännu en ny vecka

Godmorgon! Precis vaknat och kände att jag har lite ont i halsen, hoppas innerligt att det släpper för jag vill inte bli sjuk nu. Ska börja min morgon som vanligt, med tuggumit från Vigo, jag har användt mig av olika men just nu är det "beauty" jag tycker funkar bäst. Det smakar bäst också för den delen.
 
Idag blir det nog en allt-i-allo dag. En lugn sådan. Ska läsa lite körkortsteori, ska försöka få komma ut och köra lite med mamma. Ska plocka undan i rummet och göra iordning. Eftersom att ja nu bott hemma i 3 veckor kan jag inte skylla mitt bombnedslag på att 'jag precis flyttat hem', dessutom behöver jag tvätta min spegel såg jag. Sen ska jag inte planera mer, för jag vet inte vad det finns att planera.

En gammal bild

Ge mig vingar

Utan mobil och kamera, så då får camen dammas av.
 
Har fått hem nytt löshår. Underbart. Det andra är så slitet så det är inge kul att använda det längre, utan det får läggas på hyllan och användas när jag behöver ännu tjockare hår (tro mig, jag har så tjockt hår att jag ibland behöver tre förpackningar med löshår för att det ska se äkta ut). Idag har jag vart hos Adam, och han bjöd på fin middag - korv och bröd. Haha. Och nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så att jag får min räkpita <3! En helfin söndag, och ännu bättre är att jag mår bra. Inte bakfull. Jag har sökt jobb. Boende har kanske löst sig. Körkortet är snart mitt och ja, kompis det går bra nu helt enkelt!
 
Vill ni ha lite musik tips såhär en söndagkväll?
- har gjort iordning en go' playlist på spotify, nördar den nu.
 

Ännu en lördagkväll, mitt hjärta brinner

Ännu en lördagkväll, mitt hjärta brinner
och all vår oro försvinner
men inte fick jag chansen att älska
att älska med nån, som betyder nånting, som betyder nånting för mig.
 
Är inne på andra nyktra dagen, detta går ju prima! Känner inte ens ett sug efter alkohol, visserligen känner jag inte sug efter något eftersom jag dom senaste timmarna suttit och stirrat in i väggen och lyssnat på Nostra Love. Igår kväll var vi till Karlstad, Isa var chaufför och jag var sällskap. Kvart i 6 på morgonen var vi klara och det var bara för mig att gå till jobbet. Sen sov jag bort hela dagen. Sen fick jag ett svar som jag väntat på i 15 dagar, när jag berättade för honom hur jag kände. Jag hade ju såklart hoppats på något annat, men jag var ändå förberedd. Och eftersom han inte visar sitt intresse, får han inte längre mitt.
 
Nu ska jag äta middag med familjen. Sen lördagsgodis framför en film. Sen ska jag nog fortsätta att stirra i väggen, för snart ska jag upp igen och jobba. Vilket ja inte vill, men är så illa tvungen till.

Händerna mot himlen

 
Tror du att du och jag kommer att ses igen?
Tror du att du och jag, har en  framtid tillsammans?
Tror du att du och jag kommer att leva länge än?
Det  tror inte jag.

Tror du att du och jag kommer att minnas den här  kvällen?
Tror du att du och jag kommer att drömma oss tillbaka?
Tror du  att vi kommer leva lyckliga i alla våra dar'?
Även om vi aldrig mer ses.

Händerna upp i luften.
Pannan mot baren, nu spränger vi taket.
Hamnar  i himlen, där änglarna gråter.
Stan är vaken, allt är förlåtet älskling!
Händerna upp i luften.
V i   s k a   b l i   f u l l a ,   l i v e t   ä r   m e n i n g s l ö s t .
Vem bryr  sig?
Natten är vacker, du är som natten.
Och jag är en vinnare igen.

Väntar på behörighet

Då har även denna dagen blivit till kväll. Men till skillnad från många andra dagar så har jag fått något gjort, och jag är riktigt stolt över mig själv. Nu ska jag bara vänta på att få behörighet, så att jag kan läsa teori hemifrån. Jag har körning nästa onsdag, för att kolla vart jag ligger och när jag kan boka uppkörning och teoriprov. Det känns fruktansvärt bra att det går frammåt. Och att det går frammåt med andra saker, tillexempel att han hörde av sig idag. Så nu testade jag honom, får se om han ringer eller inte. Oavsett vad, så är jag glad.
 
Har varit i hagfors nu under kvällen också. Pontus skulle dit och hämta några papper, så vi stannade och åt pizza. Med trevligt sällskap. Inte tänkt så mycket idag, och det känns skönt att hjärnan får vila. Men nu ska det jobbas teori nån timme framöver, sen ska jag somna till sons of anarchy.   
 
 

Tisdag morgon

Nu är körkortsböckerna packade, och jag är redo. Bara att vänta på att bussen kommer nu. Körskolan öppnade vid 2 idag, så ska försöka hinna leka lite med Emma innan. Men just nu är jag så nervös så jag tror jag spricker, jag hatar den här känslan. Kunde jag inte bara ha tagit körkort när det var menat. Nu har det snart gått 2 år. Två år åt helvete för länge. Men, bättre sent än aldrig, right?
 
Detta har jag sysslat med i början på morgonen. Och jag förstår inte vad som är fel. Gjort precis allt som man skulle göra, men ändå kommer detta felmeddelande upp. Jag blir så trött på saker som krånglar. Så jag funderar nästan på om jag ska skita i iPhonen, och skaffa mig en annan telefon. En mindre modern, men desto hållbarare. För att den ska dö för mig en gång i månaden har jag inte tid med, speciellt inte när jag har ett jobb o sköta, när jag väntar på att få andra jobb, och när jag väntar på att han ska höra av sig.
 
Gaaaaaah . . . jag blir galen av din tystnad.
  

2012-10-15

Idag känner jag mig stolt över mig själv, samtidigt som jag bara vill dra något gammalt över huvudet och aldrig vakna mer. Fick reda på vad jag sagt/gjort under helgen, och jag är egentligen inte den som bara drar från alla problem men den här gången funderar jag på att göra det. Det kommer bli för mycket problem, och jag tror inte att jag kommer att klara av det. Det är väl därför jag orkade söka så många jobb idag, 10 olika företag har jag skickat iväg mitt CV till, blandannat i Cypern. Sen har jag skrivit ut 40 exemplar, som jag ska ta med mig till Norge och lämna ut när jag ska dit till Torsdan. Blev inget körkortspluggande idag, men jag tar det imorgon. Jag hann inte göra mycket mer än att skriva CV/personligtbrev, och hjälpa till hemma. Det går så sjukt fort när man gör något, så helt plötsligt var det kvällen. Men, hinner kanske läsa nått kapitel efter middagen.
 
jag har knappt tänkt på han idag. om det är framsteg vet jag inte. men jag vet att inte ens han kommer att få mig att stanna kvar här i Sunne, inte än på ett tag. men ett jobb i oslo skulle ju underlätta för mig, för då kan jag träffa han oftare än vad jag gör nu. och samtidigt slippa skiten hemma i värmland.
 
Nu ska jag äta blodpudding och potatisbullar, så jäkla gott!

lika fräsh som ett runkbås

För att sammanfatta helgen kort, kaos. Fredag kväll vart det fylla, somnade bra brevid Adam hemma i min egna säng. Vaknade och stack till jobbet, sen var jag på't igen. En jäkla utekväll i torsby, ihop med Adam. Fast jag egentligen skulle vara med mina vänner. Men jag hade kul på Hörnet också, och appackad blev jag. Vid stängningsdags skulle jag hem, trodde jag. Någon kilometer innan vi var hemma kom jag på att jag glömt nyckeln till jobbet o Torsby, så snälla Isa vände och jag åkte tillbaka. Och där blev jag kvar,  fråga mig inte varför. Halv 6 på morgonen kom Oskar och hämtade mig och körde mig till jobbet, men då kom det aldrig någon så fick ringa min chef och hon gav mig ledigt. Sen slutade min iPhone att fungera, igen, tror det rä femte gången nu som det bara lägger av, och denna gången verkar den inte visa minsta lilla förhoppning på att starta igen.
 
 
Men det stannar inte där, nejdå. Hamnade ju såklart i fensbol hos Adam under dagen, och somnar. Totaldäckar. Båda två, så vid halv 10 vaknade vi och han skulle iväg till jobbet. Jag utan mobiltelefon, och skjuss hem. Men det är tur att jag har världens finaste och bästa föräldrar som kommer och hämtar mig. Så nu har jag vart hemma någon timme, och då får jag höra att jag pratat med mitt ex under helgen. Fast jag inte vet hur det gick ihop eftersom jag vart utan mobil och pengar på den. Och Adams telefon hade jag inte lånat. Det luktar lite bullshit av det hela, men jag orkar inte med tjaffs så jag tog på mig skiten för den här gången.
 
Nu sitter jag i sängen, sagt godnatt till Adam och fått mig en go kram. Men är ungefär lika fräsh som ett runkbås, det stinker fylla av mig, trotts att jag både duschat och borstat tänderna. Det släpper verkligen inte. Och inte bakfyllan heller. Den var en jäkel på att hålla sig kvar idag, så nu ska jag lägga mig igen.
 
Imorgon eller tisdag ska jag ta mig in till körskolan, nu jäklar ska jag ha körkort. Ska börja redan lite imorgon med att läsa böckerna hemma igen, och sitta vid datorn och göra testerna. Jag får snart min lön så då ska jag boka alltihopa, jag kan inte leva på att inte ha körkort längre. Sen ska jag nog till Norge under veckan, men vi får se. Jag hoppas iallafall, så jag kommer bort från Sunne och får bättre arbetstider.

Sluta lek med mig,

För jag vill så mycket mer...

Quote

I w i s h I h a d t h e p o w e r
t o i g n o r e y o u , l i k e y o u i g n o r e m e

. . .

o m a l l t b a r a k u n d e v a r a a n n o r l u n d a ,
- o m v i l e v t i e n a n n a n t i d , e l l e r v a o l i k a m ä n n i s k o r .

It's all over

Natten jag längtat efter är över, och även vi. Nu sitter jag själv i sängen, och inser vad jag precis varit med om. En av dom lyckligaste stunderna i livet. 4 sekunder, underbart är kort sjunger ju vår kära Uggla, och jag tror jag får hålla med. Även om jag inte vill, egentligen. Men det är bara att spotta i nävarna och gå vidare, känslor är inte min grej och det är bara att inse. Jag sårar folk som inte förtjänar att bli sårade, och jag blir sårad av folk som jag inte vill bli sårad av. Men som man bäddar får man ligga, allt kommer tillbaka.
 
Jag ska iallafall försöka sluta tänka på honom. Även fast jag vet att det inte kommer att gå. Men allt är värt ett försök, och skam den som ger sig. Ikväll ska jag vara med bra vänner istället, i Torsby, men chansen att jag kommer stöta på honom är lika stor som att det någonsin skulle bli något mellan oss. Och jag jobbar igen imorgon, så något vidare kalas kan jag ju glömma. Det gick ju bra att jobba idag, men då var vi hemma innan elva. Och vad han sa till mig när vi la oss kommer jag aldrig, a l d r i g   a t t   g l ö m m a   :
" Erkänn att du är kär i mig.
- absolut, störtkär sa jag, med ironi upp till halsen.
Nej du är bara ute efter min lön säkert"
 
Haha. Kan vara något av det gulligaste. Ihop med rösten han hade då. Ja allt var bara pefekt.
(min) finfina kille.
 
. . . detta kommer aldrig gå. Vem försöker jag lura. Att glömma honom är hopplöst.

Godmorgon

Dags o jobba, medans världens finaste kille ligger hemma i sängen i väntar på mig. Wooopido, lycklig.

Heartache

Att jag ens orkar hålla mina ögon öppna är ett under, men jag är ändå glad att jag lyckades att somna vid 7-tiden imorse. Sen blev jag väckt vid 8 av att hela familjen står och skriker på varandra (har rummet brevid toaletten, och köket) så självklart hör jag precis allting. Passande nu när jag inte orkar sova under nätterna. Jag låg hela natten och tänkte, försökte få ett svar på mina frågor, men det fick jag inte. Men samtidigt tänkte jag på det han skrivit till mig, och då blev jag glad. Det verkade ju som han skulle kunna komma hit under helgen. .
 
Fast jag ska absolut inte hoppas. Kommer han blir jag glad, kommer han inte har jag fått svaret jag letat efter. Så nu ligger bollen hos honom. & förutom att bara prata känslor såhär på fredag morgon, DET ÄR FREDAG! =D Som vi har längtat många av oss, det är helg. Många slipper jobbet nu, men inte jag. Jag jobbar lördag/söndag morgon, och jag är så trött på det att jag vill spy rätt ut och aldrig komma tillbaka. Men jag behöver pengarna, det behöver jag verkligen, så jag får bita ihop, och spy när ingen ser.
 
Nu ska jag göra som jag brukar göra varenda morgon, ta en kaffe och cigg.

& föresten ..

 
Den idioten/idioterna som kommer till mig och säger " J a   m e n   g e   d e t   l i t e   t i d ,   d u   b e h ö v e r   v ä l   i n t e  s t r e s s a   f ö r   d å   b l i r   h a n   b a r a   r ä d d   o c h   d å   b l i r   d e t   a l d r i g   n å g o t " För det första, tack för att ni bryr er om mig. För det andra, kom inte o säg till mig vad jag ska göra. Jag vill ha ett simpelt svar från en pojk jag gillar, det är inte så att jag ställer krav på han att bli tillsammans med mig, förlova sig, gifta sig om någon månad och skaffa tre ungar. Jag vill bara ha ett svar. Vill han ha ett förhållande, i framtiden, eller är han bara ute efter att leka av sig. Jag har själv varit i den sitsen, då jag bara ville leka av mig och det kändes bättre att få det sagt, istället för att ge den andre falska förhoppningar. Jag är inte ute efter att bli "lekt" med, inte den här gången och då väljer jag hellre att gå vidare till någon som förtjänar min tid.
 
Det är det jag menar, inte att jag ska gifta mig med honom imorgon.

Kan inte sova

Så var torsdagen över, dagen jag väntat på hela veckan. Och blev det som jag trodde?! Nä, det blev pannkaka och sylt av allting och nu ligger jag här ensam i sängen, med tusen tankar i skallen. Är det värt det? Ska jag fortsätta? Ska jag ge upp? Är han ett svin? Ska jag gå tillbaka? Ska jag bara packa väskan och dra? Ja som ni märker, frågorna är många, och jag är helt svarslös. Jag är trött egentligen, men tankarna håller mig vaken.
 
Var hos Oskar under kvällen, drack lite öl och pratade så som vänner ska prata. Men det kändes fel det också och jag tror inte att jag kan fortsätta med det. Men vi får se, för efter regn kommer solsken sägs det. En dag kanske dessa blåa ögon försvunnit ur mina tankar (och jag är van att släppa personer jag gillar, så det borde ju inte vara något problem den här gången heller) och jag kan gå vidare. Men jag vet inte om det är det jag vill den här gången. Det känns som om jag vill kämpa för en gångs skull, men för vilken mening? Att bli sårad igen, av att han är precis som alla andra. Jag har väntat i 4 jäkla dagar på att han ska höra av sig, som han lovat, och att vi skulle träffas. Han skrev tillochmed att jag skulle komma dit. Men när jag tog tag i saken, ja då funkade det inte. Då passade det inte idag, men det passade att sitta själv och kolla på tv. Så för vilken anledning gör jag detta egentligen?
 
Igår var jag lycklig. För han skrev saker som gjorde mig glad. Och jag ska inte klandra honom för att inte ha skrivit idag, det började bra men slutade i katastrof. Helt åt helvete. Och istället ligger jag här, och gråter för något som jag tror aldrig kommer bli något mer. Fast jag så gärna vill, inerst inne.
 
 
 
. . T ä n k   o m   d u   b a r a   k u n d e   f ö r s t å ,
v a r f ö r   j a g   v i l l   t r ä f f a   d i g   s å   g ä r n a   . .
 
 
Samtidigt har jag lärt mig att inte ge upp vid motgångar, så jag är kluven. På riktigt. Det är inte bara nått litet jag känner för stunden, för detta känns annorlunda. Kärlek vid första ögonkastet finns, och jag bryr mig inte om att folk kollar snett på mig för att jag tror på det. Dom har bara inte träffat han. Dom har inte upplevt samma saker. F a l l   i n   l o v e   w h e n   y o u   a r e   r e a d y ,   n o t   l o n e l y .  Jag känner mig inte ensam, det är något annat, ett pirr i magen, ett leende som kommer fram så fort jag tänker på honom, jag nöjer mig inte med att kolla bilden på honom en gång, jag kollar hela tiden. Och blir alltid lika glad av hans leende.
 
Och att jag blir ledsen, måste ju betyda något det med. Annars hade jag ju inte brytt mig. Jag vet att man inte ska jämföra, men jag tror aldrig jag känt såhär innan, samtidgt som det känns fel att säga det när jag knappt känner människan. Det enda jag kände, var klicket. Jag undrar bara om han kände det samma. Jag vill så bra gärna veta, jag vill ha ett svar. Ska jag trampa här, eller gå vidare. Ska jag lägga tid, kanske bli sårad, igen, eller så kanske det slutar bra. Just idag tror jag att det slutar dåligt, precis som vanligt. Men det finns ett litet hopp i mig, som säger att jag ska kämpa för han, för han är bättre än alla andra.
 

Quote

Ho Hey

Jag måste bara, för att den är så sjukt bra den här med.

England / Teneriffa

Nu är det lite mer än ett år sedan som jag var till England / Teneriffa med två kompisar ur min förra klass. En fylleresa skulle man kunna kalla det som, förutom att jag drog på mig bihåleinflammation.
 
Resan började med mat
Väl framme på flygplatsen i England

Det bjöds på mat och öl.
Sen blev det utgång på en engelsk pub.
Avslutade kvällen med fish 'n chips, gottigott.
Dagen efter var vi redo för kalas igen.
Men först mat på donken.
Senare på kvällen blev det dans, mycket drinkar och mycke skratt.
Tredje dagen, stillade vi våra shoppingbegär (jag köpte 7 par solglasögon t.ex)
Sen åt vi jäkligt god middag.

Vi flög flygplan, igen. Denna gång till Teneriffa
Framme! Nu väntade en lång jäkla busstur.
När vi var framme på hotellet, spanade vi in en av poolarna.
Frukosttime! Och sista bilden på mig som blond ...
För jag fick för mig att färga mig lila, stort misstag idag men det var snyggt då.

Balkonghäng.

Utgång. Dessa drinkar drack vi på en strippklubb, komiskt nog.
3:e dagen, och jag hade redan fått lite färg.
Träffade två snälla prickar som vi spenderade dagarna med, engelskmän.
Sen tatuerade jag mig också, ej att förglömma.

Önskeoutfit

Älskar dom röda byxorna, och ihop med den stickade, lite gulliga tröjan tror jag det skulle bli as snyggt. Lite hårt, blandat med gulligt. Och någon slarvig fläta, och massa ringar och armand. Lovely!

[b i l d   l å n a d]

Simma eller sjunk

 
Helt underbar! & hans röst, öronorgasm. Och texten är ju inte sämre den. ♥

Godmorgon

Precis vaknat, av att telfon jäkeln ringde konstant. Jag förstår mig inte på folk ibland, för de som känner oss vet att mamma jobbar, att mina syskon är i skolan och att jag är halvt arbetslös och tonåring så jag gillar att sova. Och dom som inte känner oss, ja dom behöver väl förfan inte ringa i 10 minuter?! Antingen så vill man ju inte prata med dom, eller SÅ SOVER MAN! Kötthuvuden.
 
Menmen, nu är jag ju uppe i allafall. Så får väl försöka göra något av den här dagen också, kanske skulle börja med att dra på sig ett bättre humör, vilket inte borde vara så svårt eftersom han ständigt gör mig glad. Sen att det finns idioter som vill förstöra för mig, när jag äntligen är glad, har inte med saken att göra.
 
Frukost får det bli. En cigg & kaffe, fina grejjer det!

Godnatt! :*

Nu är det dags att sova, igen. Fast som vanligt ska jag kolla på något avsnitt av desperata husfruar. Det är bra! Imorgon är det efterlängtade dagen här. Och jag ska prata ut med Oskar, vilket känns bra. Den här dagen har vart bättre än vad jag trodde den skulle vara, jag har fått sms jag aldrig kunde drömma om att få, och det känns som jag svävar på rosa moln just nu. Så innan jag somnar har väl familjen gått upp igen.
 
D u   g ö r   m i g   g l a d .   D e t   m å s t e   b e t  y d a   n å g o t .

Gardasjön 2012

Satt och kollade igenom bilder jag tagit under året. Och hittade helt random en mapp med massa bilder från Italien, Gardasjön. Jag har helt glömt bort bilderna, och nästan att jag vart där också.
 
Resan började!
Det var en bussresa, och vi åkte genom många tunnlar. Denna över till Danmark.
Godis och dricka var en självklarhet.

Hade fått det största blåmärket någonsin.
Stannade i Tyskland över natten, bjöds på god välkommst dessert.
Det enda som spelades på radion var Kizz. Passande ihop med min tisha.
Frukost på hotellet. mumma!
Åkte genom Österrike, och euproabron.
Väl framme i Italien fick vi 3-rätters middag. Detta saknar jag, maten.
Var ute på stadsvandring, och åt äkta italiensk glass.
Surfade ihop med riktiga proffs. Av 5 timmar stod ja nog upp max 1.
Tog en båt över till Sirmione och vandrade där under en dag, supermysigt.
Vi spenderade en dag i Venedig
En bild man var tvungen att ta, sa min handledare (guiden)
Kollade på gondoler.
Såklart var man tvungen att äta detta.
Efter att bara ha kollat på gondolerna, bestämde jag mig för att åka en genom hela Vendig. Stort!
Sen att killen som ägde just den gondolen var ashet skadade inte.
Avslutade dagen i vendig med att gå i kyrkor, och äta glass.
Tillbaka på hotellet, blev det 3-rätters igen.
Fick inflamation i ögat, men var glad ändå.
Hur ofta händer det?! Någon snodde min tandborste, men blev glad när ja fick en ny.
Skulle ut på "date" med Nico.
Tog en tur runt staden på hans cykel (har aldrig någonsin vågat åka på styret förut, nu hade jag inget val eftersom det var tydligen så man gjorde här)
Avslutade "date'n/jobbmötet" med en go drink
3-rätters igen. Detta gillade jag nog mest.
Fick en dag ledigt, så vi åkte runt i Italien och åt yoghurtglass och äkta pizza (bättre än svensk)
Besökte massa vingårdar, och smakade vin.
Var glad över att jag var färdig utbildad reseledare.
Gick över till Nico för att fira med en drink. (Han var ägaren av baren)
Åt oliver för första gången, mådde dåligt resten av kvällen.
Hade en bra tid i Gardasjön, och var glad reseledare/guide
Stannade till vid fler vinodlingar efter vägen.
Bensträckare. Och min granne i bussen badade, fast det var max 10 grader i vattnet.
Besökte vattenfall.
Sista kvällen, det bjöds på 6-rätters och underhållning från servitörerna.
På hemresan stannade vi i Österrike och åt lunch och drack öl.
Skulle övernatta en sista natt i Tyskland, och fick äcklig middag.
Men frukosten därimot var fräsh och god. Trodde ja skulle spricka.
 
 

Banka skiten ur

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vem är han, vem är jag, vem är du - ingen bryr sig.
Säg mig nu, finns det någon där ute vi kan banka skiten ur.
 
Såg att mina mobilblogg inlägg inte hade någon text? Vad jag hatar när det krånglar. Men jag orkar inte bry mig idag, för jag är glad nu. Den finaste killen i hela världen kommer hem imorgon. Veckan har varit något så fruktansvärt dryg, men snart är det äntligen torsdag kväll. Och helg. Och jobb.
 
 

Lycka

Om det här är lycka, vill jag aldrig mer va olycklig !

2012-10-10

Middag bakom OK

Solning satt fint!

Att jag alltid lyckas ..

Detta hände mig klockan 3 inatt ...

Brand new day

Ska göra mig iordning nu och vänta på att Isa ska hämta mig, idag ska vi leka flyttgubbar - vi får helt enkelt se hur det går. Förhoppningsvis blir det bra i slutet. Men är så sjukt seg, sovit i max 3 timmar inatt, dessa tankar kommer bli min död en vacker dag.

Well I say . . .

Så underbar låt. Lyssnar på den om och om igen. Vet inte om jag är glad eller ledsen. Men den berör mig.

iPhone del 7

iPhone del 6

iPhone del 5

iPhone del 4

iPhone del 3

standing soldier

stjärnorna finns här

pumped up kicks

iPhone del 2

Godnatt! ;*

Med detta sagt, låter ja bloggen vara för kvällen och lägger mig och snosar på kudden istället och önskar att livet vore lite annorlunda..

Kollar lite på desperata husfruar också, bara för att det är ett tragiskt avsnitt just nu och då känns mitt liv bättre för stunden. Ibland är jag inte så dum.

Godnatt, ovänner och vänner.

iPhone del 1

...... fan.

jag tänker på han så mycket att det gör ont i magen,
och själen värker av att inte höra av honom.
jag vill att det ska bli torsdag,
jag vill se om han är samma svin som alla andra
eller om han är lika speciell som jag vill tro att han är.
 
samtidigt känner jag mig barnslig,
jag som lovade mig själv
aldrig mer
 
men hans blåa ögon försvinner inte ur mitt huvud
och hans mörka lockiga hår får mig att le
sen hans leende, får mig att smälta
 
han fick mig att känna mig speciell
unik
inte som alla andra
det kändes äkta
som att han faktiskt skulle höra av sig
 
Och när han kallade mig älskljng inför hans kompisar
och jag bara skrattade bort det
och han kollade på mig som om han menade det
 
När han tog tag i min hand när vi kollade på film
när han tog tag i min hand när vi åkte bil
och när jag såg på honom innan ja åkte hem,
att han ville ha en kram
vad jag ångrar mig nu att jag aldrig gav honom en.
 
 
 
 
 
....... fan.

Mot Forshaga

Idag blir det Forshaga med isa och Pontus , ska kolla på en impala som vi ska göra iordning i rosa. Så jäkla gulligt. Fast just i skrivande stund så kanske det blev ändrade planer, är så jäkla mycket krångel med allting så vi får se om vi ens tar oss iväg. Jag förstår egentligen inte varför det ska vara så svårt.
 
Har snart flyttat klart allting till mamma också, det får duga för stunden iallafall. Sen får vi se vart det bär av. Jag trivs ganska bra här hemma också, det är inte det. Jag känner bara att jag vill ha något eget, nu bor jag på max 5 kvadrat, så det är ungefär bara sängen och en byrå som får plats. Alla mina kläder står på vinden, och allt det andra också, men jag får skylla mig själv när jag valde att flytta först. Ska försöka få tag på ett riktigt jobb, ett jobb under veckorna. Är trött på att jobba helger, för det förstör så mycket. Och får jag ett riktigt jobb, då kan jag skaffa mig lägenhet också. Inte för att jobbet jag har nu inte är på riktigt, för tro mig, det är det. Men jag tror inte jag vill spendera hela mitt liv med att städa på Coop varenda helg.
 
.. Dina förbaskat blå ögon försvinner inte ur mitt huvud ..

Tänk på den ni

Är jag en idiot?

Jag har sedan några månader tillbaka bott ihop med en kille. Oskar. Vi flyttade till hus för en vecka sedan, och nu flyttar jag igen. Ifrån honom. Egentligen borde jag vara ledsen, förkrossad. Men det är jag inte, sanningen är att jag känner mig lättad, glad och.. det känns som jag är tillbaka i mitt riktiga liv nu. Jag kommer sakna Eddie, helt klart. Men jag överlever.  Jag kan inte bo ihop med någon som vill att jag ständigt ska ändra mig, och alla har sagt det till mig. Jag har bara valt att inte lyssna. Men jag klandrar inte honom. Det är jag som varit en idiot. Men vi alla kommer till en tid i våra liv, då vi måste betsämma om vi ska ta det steg som vi är vana vid, eller om vi ska ta den chans som ganska många kastat bort. Jag tog inte chansen till ett förhållande. Men jag tog mig chansen att leva klart mitt liv innan. Inte kasta mig in i något som inte är rätt. Där man blir ständigt klandrad för att vara fel. Bete sig fel. Uppföra sig fel. Vara respektlös. Bara tänka på sig själv. Men en sak är jag säker på, jag är inte den personen utan en anledning. Och det finns en anledning, därav flyttar jag.
 
Men är jag en idiot? Som inte sitter och gråter? Utan ringer till sin bästa kompis, och säger att det är över nu, att jag aldrig mer ska tillbaka, och jag får ett "välkommen tillbaka" och blir ruskigt glad? Är jag en idiot, för att jag sitter och njuter av glad musik, när jag egentligen borde sitta instängd och tycka synd om mig själv? Är jag känslokall? Jag tycker inte det. Det är kanske det som gör mig till en idiot.
 
 
Nu ska jag packa klart mina saker. Sen ska jag tänka på den här andra killens fruktansvärt snuskigt blåa ögon. Och hans leende, som är att dö för. Fast mer än så blir det inte där, tankar är bra hädanefter. Jag ska vara hjärtekrossad, inte sitta och drömma mig bort till en annan killes armar.  

Önskeoutfit

Har alltid velat ha en militärmönstard jacka, och nu har jag äntligen hittat massa olika modeller. Ska kolla runt lite mer så får vi se vilken av dom jag beställer. Just denna jackan passade så sjukt bra ihop med resterande, något som jag skulle kunna gå runt i, helt klart. Synd bara att pengarna fattas.

Nyinflyttad

Sådär, då va vi inflyttade i huset. Jag & Junior. 3 rum och kök har vi att leva på nu, och världens största gräsmatta att springa runt och kasta bollar på. Vi trivs än sålänge båda två. Fast alla mina saker ligger fortfarande nerpackade, så när det kommer en ny systemkamera bild har jag ingen aning om. Den dagen jag orkar att packa upp allt. Inte dåligt att jag fått iordning på datorn och internet.
 
Ska med Isa till deje lite senare under dagen. Lämna in några papper. Och bara umgås. Även fast jag trivs att bo mitt ute i skogen och inte en enda granne, så är det skönt att prata med nära vänner. & bara va, inte behöva tänka på något. För det gör jag så mycket när jag är själv.
RSS 2.0