shopping

 
Tyckte jag förtjänade lite Tisdags shopping, så dessa två är påväg hem till mig nu! :-)
(eller inte, tar väl ca 2 månader att få in på lager, men sen så!)
Ca 800 :- för allting, så inte det billigaste kalaset, men ska det smaka så kan det kosta!
 
Nu ska jag åka ner till Sunne med mamma, förhoppningsvis sista gången hon behöver köra mig. Har körlektion idag vid 10.30 och efter det åker jag till skoghall. På Torsdag har jag uppkörning och sen är jag förhoppningsvis fri. Jag skulle tillochmed bli besviken på mig själv om jag inte klarade uppkörningen, okej om jag misslyckat på teorin - men uppkörningen går jag då inte med på. Men det märks då..

wooooopidooooo



Körkortsplugg

 
Har fullt upp med att plugga körkortsteori, imorgon gäller det! wooopawoopa.
- Tillbringade min helg i Skoghall hos Tomas, Skoghall är att ett jäkla ställe. Men jag hade trevligt så antar att jag inte ska klaga. Igår drack jag öl i Stan, så idag har mitt huvud varit till salu. Inte det roligaste när man känner pressen på sig att läsa ur hela körkortsboken. Men jag har ändå klarat av ganska mycket, och säkerhetskontrollen som jag gjorde idag gick galant! Nu vill jag bara ha körkortet :}
 
.. fan va du är fin.

The Babymakers

Precis kollat på "the babymakers", haha så himla bra film! Nu ska jag sova, om hjärnan orkar koppla av :) Godnatt.



Natt shopping

 
I want, right now. Skorna är ju as balla, jackan dö snygg & tightsen riktigt fräcka.
Nitbh'n ska vi ju inte ens prata om, to fuckin' die for.
 
Men jag måste spara mina pengar. Bara imorgon ryker det 200 när jag ska till Skoghall. På torsdag ska jag betala 800 till körskolan, och sen får jag nog räkna med ett nytt teoriprov på 400. Det verkar kvitta hur mycket jag nöter in i hjärnan så är det vissa saker som inte vill fastna, och jag lovar - dom kommer på provet.
 
 

Nov. 20, 2012

På resande fot



Packar mina saker återigen, vi hörs när vi hörs!

twilight



Är på bio med Emma & Ida, twilight...

Ny tatuerad



Ifyllning kvar, sen dit med resten av sleeven.

Godmorgon



Inatt va ja full & idag mår jag bra!

Ett fel närmare rätt...



.. ett sätt att se på saken, brukar svälja dina lögner mest för att få känna nått

Ett fel närmare rätt

Puss hejdå



nu ska jag till arbetsförmedlingen!

Godmorgon världen



Igår kväll pluggade jag i nån timme, kom in på första repetitionen - 37 rätt. Pinsamt tillochmed, så nu ska jag plugga ännu mer, på ALLT! Något jag har svårt att lära mig är slutsiffran på nummerplåten, men de börjar sätta sig det med :}

Idag ska jag iallafall på möte igen på arbetsförmedlingen, skulle lägga upp en personlig handlingsplan och prata om framtiden. Detta blir nog bra!

2012-11-15



Har precis kommit hem från Sunne, fick så kraftiga smärtor i bröst och magen att jag bestämde mig för att ta en tidig kväll med körkortspluggande istället. För om jag pluggar tillräckligt mycket, slipper jag att göra det igen..

Har iallafall umgåtts med Isa & Marie idag, sett på film och härjat som vi brukar göra. Sen har jag fixat nytt betyg, vart på arbetsförmedlingen, fixat simkort och bokat om min tid hos tandläkaren. Så har fått en del gjort idag.

Nu måste jag börja plugga, annars blir det aldrig nått!

Herr Svenssons Dotter

 
Det är inte stålarna, inte villan inte bilen som ni har
jag bor gärna kvar i andra hand, och bussen kan jag ta.

Hold your head up..



.. Don't let them push you down

Frukost på 5 minuter

1. koka upp 2,5 dl mjölk
2. ha i 1,5-2 dl vetemjöl
3. servera med en smörklick & socker

detta fick jag alltid när jag var liten, svingott! och mätt blir man.





wanties ; skor

 
Godmorgon! Här är jag uppe med tuppen, tänkte att jag måste vända rätt dygnet så har vart vaken i en timme nu. Skulle in på hm och köpa en ny ögonbrynspenna, men det slutade med att jag hittade mig ett par (två par!!) skor som jag vill ha. Men man kan fasiken inte få allt här i världen. Tyvärr. För dessa skorna skulle passa hemma hos mig. Kanske skulle kosta på mig ett par, jag vet bara inte vilka.
 
Vad gör man när man går upp såhär tidigt på morgonen egentligen? Jag har redan klätt mig, sminkat mig och tagit fram körkortsboken. Ska läsa det blåa kapitlet idag, och sen göra ett test på datorn. Sen ska jag leta upp mitt betyg, sen ska jag vänta på att Isa vaknar så att vi kan åka till arbetsförmedlingen. Men, det är ju sånna saker jag hunnit med om jag gick upp vid 12 också?! Så ni, morgonugglor - vad gör ni om dagarna egentligen? Dela med er lite tips, för jag är redan uttråkad och har bara vart vaken en timme.

Äntligen!

fått min nya telefon nu, ska leka med den hela natten och dricka energidricka. Puss på alla va jag är glad nu!



I see your blue eyes

 
 
Då har även Tisdagen gått, och inte har jag pluggat någon teori. IMORGON MÅSTE JAG. Det är ju mindre än två veckor kvar nu, och jag tänker inte kugga på provet för att jag inte var förberedd. Visst, alla man misslyckas, men jag vill iallafall veta att jag har gjort det bästa, och det har jag inte gjort än.
 
Men idag har jag iallafall hunnit vara med Katarina en liten sväng, sen kom Isa och hämtade mig och vi åkte till Charlottenberg med Andreas, Daniel & Marie. Och vi pratade våran skånska, och dom andra blev så trötta på oss att vi fick gå runt själva. Sen fick vi någon energibomb, men vi båda somnade i baksätet. Jag har en magkänsla av att det var det som var meningen, haha. När vi kom tillbaka till Sunne satt vi och kollade på fiskar, fixade ny musik till bilen och sen åkte vi hem. Och i 3 timmar har jag suttit och laddat hem låtar jag ska ha på min nya mobil. För när jag får den ska jag börja med att ta en promenad varje dag, när man kan lyssna på musik utan att mobilen lägger av med en gång.
 
Nu ska jag sova. Imorgon ska jag läsa minst ett kapitel ur körkortsboken, och sen ska jag göra provet iallafall två gånger. Och inte hann jag att ringa försäkringsbolagen idag heller, förutom Folksam, som sa till mig att riva räkningen så det kändes bra. Därimot hann jag med banken idag, fast jag tappade bort pappret därifrån så jag kan ändå inte aktiver amina kort. Ja, jag är en slarver.
 
Hinner nog med att leka med Emma imorgon också, om jag inte vaknar för sent. Jag har ju blivit ganska duktig på att vända på dygnet som ni märker, bloggar på natten och sover på dagen. Kanske borde vända det tillbaka snart, ganska jobbigt att vakna när det är mörkt ute..
 

Godnatt älskade bloggläsare

Har dragit på mig rejäla sömnproblem, vet inte om jag bara har vänt på dygnet eller om det är så att jag inte kan sova under nätterna. Har inte haft svårt med det innan så jag vet inte vad som är fel nu. Har iallafall luggit och kollat på Ted. Mysig film faktiskt. Och rolig. Kollar på filmer genom swefilmer.com - en bra hemsida förutom att undertexterna kan vara helt fucked up ibland.
 
Jag har även läst en massa om min nya telefon, och jag blir bara mer o mer sugen på att få hem den. Men iallafall två dagar får jag vänta, så förhoppningvis har jag den innan helgen. Då blir det lite roligare att blogga igen, när man har en ordentlig mobil att ta kort med. Och 12 megapixel kamera är ju inte fyskam.
 
Bäst att försöka sova nu, imorgon ska jag sitta och prata med massa försäkringsbolag för att se vart jag var försäkrad för 18 år sedan. Ruuuuligt. Men jag tänkte få ut lite pengar för mitt hemska ärr jag fick efter operationen när jag var ett år, så antar att det kanske är värt det i slutändan. Dessutom fick jag en räkning från Folksam idag på 700 riksdaler, för hemförsäkring. Det ska också fixas imorgon, för jag har då inte tecknat någon hemförsäkring. Och mamma pratade på att det kan vara genom facket, men där är jag ju inte ens med så jag förstår inte hur det går ihop. Hoppas dom har en bra förklaring, för jag tänker inte betala. Inte ens om jag hade pengar till det.
 
Godnatt älskade bloggläsare!

Sony Xperia S

.. är påväg hem till mig just nu. Mina sista korvören fick jag skrapa ihop, men det tror jag det är värt för jag behöver en ny telefon. Och jag kan lova, att om 5 dagar när telefonen är min så startar min iPhone igen. Och då kastar ja den i sjön :) Ska aldrig mer skaffa mig iPhone, aldrig.
 

idag blir en underbar dag, yey

 
Jag undrar vafan jag gör vaken nu ens. Pigg som tusan. Men idag blir en bra dag.
(Det vart lite extra dött här nu när jag börjat blogga på den andra bloggen också, men jag ska försöka hålla igång båda två. Jag vet ju att jag har ett par stalkers som inte vill säga vilka dom är.) Imorgon ska jag leta upp laddaren till kameran, så under veckan ska det bli en hel del nya bilder.
 
Puss och godnatt.

lösenordsskyddat

Jag har skaffat en lösenordsskyddad blogg. Ni som är intresserade får fråga om lösenord.

helt tom på ord

Jag är som en urblåst ballong på både ord och bilder nu. Fast jag egentligen har hur mycket som helst som jag vill skriva om. Jag vet bara inte vart jag ska börja, så det känns bäst att låta bli. Bloggen kommer nog säkert bli drabbad av mina känslor nu, bara varnar er. Mår inte som jag brukar, saker känns inte som de brukar och jag har inte lust att göra saker som jag brukar. Får se hur länge det håller i sig, men tillsvidare.. Ta hand om er, så ska jag ta hand om mig.

Soldiers eyes

The lost boy

Reach for the sky

jag saknar er ♥

 
Idag var jag till kyrkogården och tände ljus för gammelmormor & gammelmorfar. Bättre sent än aldrig, right? Jag tänker ofta på gammelmormor, saknar henne så fruktansvärt, varenda sommar var jag hos henne, och det är svårt och inse än idag att man inte kan åka hem till henne bara för att prata ur sig, eller bara för att man inte har något att göra, och alla gånger hon envist skulle tvinga i en mat och godis. Vilka underbara minnen jag har av den vackra människan Gammelmorfar kände jag inte, eftersom jag bara var ett år när han gick bort. Men det är klart att tanken slår en ibland, att man undrar hur han var som person. Det enda jag har av honom, är en bild där jag ligger i hans knä, och vad alla andra har berättat.
 
Sen tänkte jag tända ett ljus hos farfar också men jag hittade inte hans gravsten. Inte vart där på flera år, så det fick bli ett ljus hos pappas bästa kompis Peter istället. Jag hatar att vara på kyrkogården, och det är inte ofta jag vill dit för att tända ljus. Men när jag ändå hade vägarna förbi idag så passade jag på.
 

illamående

 
jag ligger och mår apdåligt i sängen. jag vet inte hur jag ska ta mig ur dethär.
aldrig någonsin har skiten vart så efterlängtad. så snälla kom nu.
 
jag har spytt två gånger idag.
vafan händer med mig?

pappa dag <3

Sov riktigt länge idag, halv ett ungefär. Sen bestämde jag mig för att röra på fläsket, så tog mig en långpromenad till Pappa och där spenderade jag hela dagen. Han är nästintill bäst min fader Det är synd att vi inte umgås så ofta bara, för vi kan prata om precis allt. Förutom en sak, som jag så gärna ville säga till han idag, men jag höll det inom mig för att inte förstöra dagen. Det hinns att berätta, idag var bara inte rätt.
 
Vi bestämde att vi ska åka till farmor och hälsa på senare under veckan, när jag kommit hem från Hagfors. Det betyder att jag får ännu lite mer pappa tid, och jag får träffa farmor. Detta ser ut att bli en bra vecka. Men jag vill inte ha för höga förväntningar, det är då man blir sårad. Så jag låter tiden avgöra, och hoppas att jag förtjänat lite lycka. Ibland vill jag ju faktiskt tro att ödet är något bra.

stora, äckliga röda hål i armen

Godmorgon, eller förmiddag. Ni väljer själva. Jag har precis vaknat efter att ha suttit uppe till klockan 4 inatt, lyssnade igenom alla mina gamla cd-skivor och hittade QBN Flow - Dagboken. Fick mig en nostalgitripp som heter duga. Sen somnade jag till Cry baby, var också hundra år sedan jag såg.
 
Nu sitter jag och väntar på sms, får se om jag ska åka till Vålberg eller inte.

städat osv..

Ännu en lördagkväll, mitt hjärta brinner ... bara jag som tycker veckorna går sjukt fort? Tycker inte det var länge sen jag satt här i sängen, lyssnade på Nostra Love och var sjuk. Men det har redan gått en vecka. Men idag är jag inte lika sjuk som för en vecka sedan iallafall, sköönt.. Har hunnit med en del idag också, känns det som. Mamma kom och hämtade mig i Fensbol runt 3 tiden. Sen städade jag min garderob, fast det egentligen inte var meningen. Letade efter körkortsboken, eftersom ingen är villig att låna ut sin. (jag ska komma ihåg det förövrigt, när ni behöver skjuss sen) Hittade den dock inte så jag vet inte hur jag ska göra nu, känner ju lite press också eftersom det inte alls är länge kvar. Måste fixa detta på måndag, senast! Sen har jag hunnit spendera lite Isa&Ellenor tid, med att köpa godis, prata skit och bara vara. Sen har jag sett på Johan Falk. Sen har jag tagit mig en power nap på sisådär 2 timmar. Så nu vet jag inte vad jag ska göra, för trött är jag absolut inte.
 
Måste bara nämna att jag hade en riktigt lyckad utgång igårkväll. Det var längesen jag hade så kul, mådde så bra dagen efter och verkligen minns allting. Och vad betalade jag? Inte ett spänn. Gratis inträde eftersom vi var utklädda (5 minuters sminkning is the shit), sen blev jag bjuden i baren. Jag blev vän med folk jag inte pratat med på hur länge som helst, folk som jag verkligen har saknat att ha runt mig. Sen att det slutade i Fensbol gör mig väl kanske inte direkt förvånad, men till skillnad från förut var det inga känslor med denna gång.
 
Iallafall var det riktigt kul, och lyckat. Mer sånna utgångar!
 

Take it to the top

gör mig en tjänst, och skjut dig själv

du får ta mig dit du vill

Godmorgon vänner (& ovänner). Idag känner jag mig nästan helt frisk, lite snuvig men det kommer väl sitta i hela vintern. Har vart vaken ett bra tag eftersom jobbjouren ringde mig klockan 7 imorse, förbannade idioter. Blev ganska irriterad på dom och sa till dom att först ger ni mig sparken, sen ringer ni och frågar varför jag inte är på jobbet. Och inte ens en ursäkt fick jag för att dom ringde så tidigt.. Dåligt gjort.
 
Saksamma, jag la mig och kollade på film och sen gick jag upp och åt frukost. Barngröt, mumma. Sen hoppade jag in i duschen och gjorde mig iordning för ska snart till Torsby med Isa och Marie, var väl egentligen menat att jag skulle hämta ut mitt pass idag men det verkar som polisen hinner att stänga innan. Sen skulle vi tända ljus för Tobbe också. & fredag är det också, vet inte vad det blir ikväll men nyktert ser det ut som.
 
Funderar på att färga lite röda slingor, och köpa rött löshår. Men jag ska suga på den ett tag till ..

Det sista ljuset brinner ut

Då var jag hemma igen. Blidde ingen leking med Emma idag, men åkte en tur till Torsby för att hämta hem Pontus, sen blev det räkpita och Sons of Anarchy hemma hos Robin. Jag och Isa pratade om en sak innan, att man får sån jäkla adrenalinkick av att se på sånna serier (världens bästa serie förövrigt!) iallafall får vi två det. Kan inte kolla på en enda kriminalfilm eller något innan jag känner att jag också vill vara gangstern i det hela, bara för det ser så lätt ut för dom, och för att dom alltid kommer undan. Det är väl en jäkla tur att det är drömmar, men nu kan jag förstå varför det finns åldersgräns på vissa filmer .. Haha.
 
Borde egentligen sätta mig och plugga nu, men jag orkar inte. Jag vet att jag inte ska tänka såhär, och att jag ska göra det även fast jag inte orkar. Men det är inge kul när jag inte kan läsa mig till något, så jag måste verkligen få tag på en bok.. Någon (jag vet att det är en del sunne folk som läser min blogg) som kan tänka sig att låna ut sin? Bara nån vecka, och jag lovar att vara rädd om den. Behöver den helst redan imorgon, eller lördag. Så lämna en kommentar så hör jag av mig. Den som lånar ut den är en ängel!
 
 

Första november

Godmorgon, & välkommen första november! Nu är det 15 dagar kvar till en av dom viktigaste dagarna i hela mitt liv, och 28 dagar till den andra viktiga dagen. Men nog om det. Sitter inne på mitt rum nu, ihopkurad i en filt med mjukiskläderna på. Ska eventuellt ner till Sunne med 11.40 bussen för att leka med Emma, första dagen jag kommer ut ur huset på en vecka. Det ska bli jäkligt skönt att få se lite människor, även fast jag tröttnar på dom jäkligt fort. Appropå människor, igår pratade jag och en vän om varför vi inte har någon pojkvänn. 3 timmar senare hörde gud mina böner och skickade mig en mycket lämplig kandidat. Tackar för den.
 
Så nu ska jag leva lite små glad i ett par dagar, se vad helgen har att bjuda på. Har ju inget jobb heller att gå till så jag kan ju göra exakt vad jag vill nu. Känns bra, iallafall för stunden.
RSS 2.0